ПопулярнеРедакціяСвіже
КращеОбговорюване

[Завершено] Запускаємо новий збір коштів на допомогу ЗСУ від ком’юніті Альфа Центавра

Этот текст также доступен на русском языке
1

Друзі, місяць тому ми з вами зібрали гроші на п’ять Старлінків для Збройних Сил України. Ми вже відзвітували щодо того збору, нам вдалося купити шість терміналів Старлінк, а надлишкові кошти було видано на цільові витрати у декілька волонтерських ініціатив (турнікети, рації, дрони, ремонт транспорту). Все це вже давно передано на фронт.

Цього разу ми запускаємо простіший збір, але на не менш важливі потреби. Ми хочемо підтримати наших захисників, які зараз знаходяться в київському військовому шпиталі.

UPDATE: Збір було завершено о 18:00 19 липня. Фінальна сума: 115302 грн. Щиро дякуємо!

UPDATE 2: Станом на 16:00 20 липня загальна сума збору становить 136152 грн.

На що збираємо?

Зібрано вже гривень зі
Завантаження…

За запитом із самого шпиталю ми вже замовили адаптивну білизну, яка потрібна в тому числі пацієнтам із опіками та декілька комплектів медичнго спорядження, що допоможуть українським воїнам відновлюватись та лікуватись у трохи більш комфортних умовах.

Виробник, з яким наші волонтери вже співпрацювали, надав нам знижку (від 15 до 17 відсотків), що неймовірно приємно.

Все необхідне ми замовили тиждень тому, залишається лише сплатити.

Скільки грошей потрібно?

На закриття цього невеликого замовлення нам потрібно зібрати суму в 61036 грн. Ми вирішили сильно округлити її до 100 000 грн — все, що піде зверху 61036 грн, ми спрямуємо на три напрямки:

  • передамо додатково людям, які регулярно відвідують шпиталь і зможуть докупити потрібні медичні штуки
  • традиційно відправимо нашим друзям в Київський Гуманітарний Штаб на новий збір, на дрони
  • відправимо в один з підрозділів з південного напрямку на поточні потреби

Як долучитись до збору?

Все просто: ми маємо “Банку” в monobank, маємо картку цього ж банку 5375411413725867 (клацніть, щоб скопіювати), маємо акаунт в PayPal: siidh.2012@gmail.com (клацніть, щоб скопіювати).

Як і минулого разу, кілька разів на добу ми будемо оновлювати статус збору, а після його завершення обов’язково відзвітуємо з сумами, фото та необхідними чеками.

Знову-таки, серед усіх донаторів ми знову випадковим чином розіграємо одну модель корабля SpaceX Crew Dragon, яка коштує близько 100 доларів. Участь у розіграші не залежить від суми донату, головне просто зробити пожертву (бажано через “Банку” або PayPal — так вас буде простіше ідентифікувати). Хлопці, які роблять для нас ці фігурки, зараз на фронті, але коли вони повернуться, ми відразу відправимо ваш подарунок.

Будемо щиро вдячні за поширення інформації. Разом — до перемоги!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

19

Друзі, цей матеріал було написано редакцією Альфа Центавра.


Ми завжди спиралися насамперед на власну аудиторію. Якщо вам подобається те, що ми робимо, якщо ви поділяєте наші цінності та готові підтримати наш проєкт матеріально на будь-яку суму, ми будемо неймовірно раді такій підтримці. Всі способи відправити нам донат можна знайти на цій сторінці, проте найзручнішими для нас і вас є сервіси Patreon, Buy Me a Coffee та пожертва в системі PayPal.


Сайт Alpha Centauri завжди залишиться куточком комфорту для любителів космосу. Наші та ваші зусилля дозволять нам усім стати ближчими до зірок.

Павло Поцелуєв, керівник АЦ.


Увійдіть, щоб читати коментарі, брати участь в обговореннях та не бачити рекламу.
Відмінна Гвін Шотвелл
Вечность назад

Супер. Так швидко закрили збір

Показать скрытые комментарии

Загружаем комментарии...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Отправить Отмена
[X]
Зареєструйтесь на сайті щоб не бачити рекламу, створювати та відслідковувати теми, зберігати статті в особисті закладки і брати участь в обговореннях
Якщо не виходить увійти тут, спробуйте за посиланням.