ПопулярнеРедакціяСвіже
КращеОбговорюване

Підсумки 2021: Відбираємо номінантів. Анонс року. Запуск року. Наукова подія року. Другий раунд

Этот текст также доступен на русском языке

Продовжуємо відбирати учасників у номінації підсумкового голосування року. Минулого разу ми визначали космічну місію року, стартап року та розчарування року.

Цього разу ми хочемо заздалегідь порадитись з вами та разом скласти шорт-лісти у кожну з категорій. Будь ласка, прочитайте уважно три правила пропозиції своїх номінантів:

  • Коментар верхнього рівня оформляється в такий спосіб. Пишіть лише назву номінації та один запропонований варіант. Це допоможе уникнути плутанини. Обговорювати номінантів можна і потрібно, але не у верхніх коментарях, а у відповідях до них. Там можна написати, чому саме ви запропонували конкретного номінанта. Якщо ви не скористаєтеся запропонованим шаблоном, ми будемо змушені відредагувати ваш коментар.
  • Перш ніж вписувати свого претендента, пройдіться коментарями: цілком можливо, що він там є. Тоді вам залишиться лише лайкнути його і ще кілька проектів, що сподобалися. Дублі теж видалятимуться.
  • Якщо йдеться про запуски, враховуються лише старти 2021 року. Якщо про місії – ті, які були корисні людству цього року. Якщо про відкриття та дослідження — лише ті, що опублікували у 2021-му.

Сьогодні ми запускаємо другий раунд набору номінантів, пропонувати варіанти необхідно у трьох категоріях:

Анонс року

Запуск року

Наукове відкриття року

Висування номінантів продовжується! Бажаємо удачі в

15

Друзі, цей матеріал було написано редакцією Альфа Центавра.


Ми завжди спиралися насамперед на власну аудиторію. Якщо вам подобається те, що ми робимо, якщо ви поділяєте наші цінності та готові підтримати наш проєкт матеріально на будь-яку суму, ми будемо неймовірно раді такій підтримці. Всі способи відправити нам донат можна знайти на цій сторінці, проте найзручнішими для нас і вас є сервіси Patreon, Buy Me a Coffee та пожертва в системі PayPal.


Сайт Alpha Centauri завжди залишиться куточком комфорту для любителів космосу. Наші та ваші зусилля дозволять нам усім стати ближчими до зірок.

Павло Поцелуєв, керівник АЦ.


Увійдіть, щоб читати ще 39 коментарів, брати участь в обговореннях та не бачити рекламу.
Винятковий HAL 9000
Вечность назад

Запуск года. Starship SN15

Хороший Армстронг Н.
Вечность назад

Запуск года. Модуль "Наука". Весь мир с напряжением следил.

Якісна Хелен Ріплі
Вечность назад

Запуск року - Inspiration 4 на Crew Dragon

Показать скрытые комментарии

Загружаем комментарии...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Отправить Отмена
[X]
Зареєструйтесь на сайті щоб не бачити рекламу, створювати та відслідковувати теми, зберігати статті в особисті закладки і брати участь в обговореннях
Якщо не виходить увійти тут, спробуйте за посиланням.