ПопулярнеРедакціяСвіже
КращеОбговорюване

Модуль «Наука» успешно включил двигатели для коррекции орбиты

Этот текст также доступен на русском языке

Но вечером 22 июля «Роскосмос» сообщил, что, судя по телеметрии, модуль все же активировал двигательную установку и начал увеличение высоты. Из-за этого специалисты смогли назначить дату отстыковки модуля «Пирс», на место которого прибудет «Наука» — она запланирована на 24 июля.

https://nplus1.ru/news/2021/07/22/nauka-radar

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

9

Це користувацький матеріал, який було написано учасником спільноти, що не входить до складу редакції чи адміністрації. Підтримуючи авторів оцінками, ви допомагаєте нашій спільноті розвиватися.

Увійдіть, щоб читати ще 21 коментар , брати участь в обговореннях та не бачити рекламу.
Марнотратний Юрій Г.
Вечность назад

Маршевые двигатели по прежнему не работают. Орбиту модуля удалось приподнять за счет работы маневровых двигателей (они же двигатели ориентации). Подробнее от более компетентного автора https://pikabu.ru/story/chto_seychas_proiskhodit_s_mlm_nauka_8360083

Відмінний Джон Інспракер
Вечность назад

Співчуваю людям, котрі цю штуку своїми руками і розумом доводили стільки років, якщо вона не працюватиме. Не співчуваю крадіям при владі, котрі під цю штуку розпиляли купу грошей. Уважно стежу, але розумію, що це ніяке не кіно і попкорн не вживатиму. Ура-патріотичний угар навколо цієї штуки не розділяю зовсім, з зрозумілих для розумних людей причин.

Чудернацький Дмітрій Олєговіч
Вечность назад

Теперь главное их выключить)

Показать скрытые комментарии

Загружаем комментарии...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Отправить Отмена
[X]
Зареєструйтесь на сайті щоб не бачити рекламу, створювати та відслідковувати теми, зберігати статті в особисті закладки і брати участь в обговореннях
Якщо не виходить увійти тут, спробуйте за посиланням.