ПопулярнеРедакціяСвіже
КращеОбговорюване

Спалах в небі над Києвом

Этот текст также доступен на русском языке

https://lb.ua/society/2023/04/19/552532_spalah_nebi_nad_kiievom_buv.html

Update: кажуть що то не був супутник НАСА, а приліт боліда – досить великого метеорита, який міг досягти і поверхні планети. Впевнений що незабаром з’являться деталі, роз’яснення та підтвердження.

Спалах в небі над Києвом був результатом падіння супутника NASA. В Києві та Київській області повітряну тривогу оголосили через падіння супутника NASA.

“Близько 22:00 години 19 квітня у межах Києва у небі спостерігалося яскраве світіння повітряного об’єкту. За попередньою інформацією, це явище стало результатом падіння на Землю космічного супутника NASA”,- сказав начальник КМВА Сергій Попко.

Він додав, що повітряна тривога була оголошена, щоб уникнути жертв від падінь на землю уламків. Голова КМВА наголосив, що ППО не працювала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

7

Це користувацький матеріал, який було написано учасником спільноти, що не входить до складу редакції чи адміністрації. Підтримуючи авторів оцінками, ви допомагаєте нашій спільноті розвиватися.

Увійдіть, щоб читати ще 8 коментарів, брати участь в обговореннях та не бачити рекламу.
Заздрісна Гвін Шотвелл
Вечность назад

Общий уровень подачи и проверки инфы вчера могли наблюдать на примере этого события. Очень важные люди мне начали доказывать, что я не очень умный, потому что говорю, что это не спутник НАСА. Говорю - проверяйте твитты Макдауэлла. Но АЦ не плохо вчера всплыли в СМИ и прочих каналах.

Чарівний Томаш Пескєк
Вечность назад

Maybe Oumuamua has returned? :) https://images.unian.net/photos/2023_04/1681935624-1856.jpeg

Фальшивий Джеф Бізнес
Вечность назад

https://t.me/alphacentaurichannel/7069 Тут є роз'яснення АЦ

Показать скрытые комментарии

Загружаем комментарии...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Отправить Отмена
[X]
Зареєструйтесь на сайті щоб не бачити рекламу, створювати та відслідковувати теми, зберігати статті в особисті закладки і брати участь в обговореннях
Якщо не виходить увійти тут, спробуйте за посиланням.